Σχόλια

"ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ"

Η εφημερίδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της Δημοτικής Δυμβούλου Δήμητρας Νάνου για την απώλεια του αγαπημένου τους πατέρα & συζύγου.
Ο Γεώργιος Νάνος έζησε με αξιοπρέπεια, εργάστηκε σκληρά και δημιούργησε με την άξια σύντροφό του μια υποδειγματική οικογένεια με τρία παιδιά, τα οποία ευτύχησε να δει να μεγαλώνουν και να καταξιώνονται στην κοινωνία της πόλης μας. Η ανάμνηση του και η ευχή του θα τους συντροφεύει πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε και η μνήμη του αιώνια.

Εφημερίδα «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» της Νέας Σμύρνης (Δεκέμβριος 2014)

"ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ"

Τις θετικές παρεμβάσεις της δημοτικής συμβούλου της αντιπολίτευσης κας Δημήτρας Νάνου στη λειτουργία του Οργανισμού Νεολαίας Άθλησης ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που είναι, επεσήμανε σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο τόσο ο αρχηγός της παράταξής της ο κ. Κούπας, όσο και ο Πρόεδρος του ΟΝΑ κ. Συρίγος. «Πολλές από τις προτάσεις της κας Νάνου έχουν υλοποιηθεί και στο μέλλον μπορεί να υλοποιηθούν και οι υπόλοιπες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Συρίγος...
 
Εφημερίδα «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» της Νέας Σμύρνης (Νοέμβριος 2007)

"ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ"

Ενημερωμένη και πρακτική η δημοτική μας σύμβουλος κα Δήμητρα Νάνου αναφέρεται πάντα σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας και προσπαθεί να ενημερωθεί και να ενημερώσει το Δήμο για καθετί που υποπίπτει στην αντίληψή της. Η κα Νάνου έγκαιρα είχε ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για την ανάγκη συμμετοχής αθλητών μας σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, έγκαιρα ενημέρωσε το σώμα για τις δυνατότητες επιδότησης για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν για να πιστοποιηθούν ως ασφαλείς οι παιδικές μας χαρές και έγκαιρα (από τον Ιούλιο) θέλησε να ενημερωθεί για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν σχετικά με τη νέα γρίπη που, μπορεί να πέρασε σε δεύτερη μοίρα στα δελτία ειδήσεων λόγω εθνικών εκλογών, συνεχίζει όμως να μας απειλεί κ.ά.
Η κα Νάνου δείχνει με τις ερωτήσεις της την ειλικρινή θέλησή της να παρέμβει θετικά και όχι αντιπολιτευτικά και μικροπολιτικά στο έργο της Δημοτικής Αρχής και δεν μπορούμε παρά να της το αναγνωρίσουμε δημόσια.
 
Εφημερίδα «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» της Νέας Σμύρνης (Σεπτέμβριος 2009)
Λίστα Ενημέρωσης